The Color of Magic

Colour of Magic poster

RHI Entertainment: The Color of Magic

This is Terry Pratchett’s ingenious overture to the outlandish and now-legendary Discworld. Incompetent wizard Rincewind involuntarily becomes guide to the Discworld’s first ever tourist, naïve optimist Twoflower and his magical wooden luggage. Together, in the ultimate package holiday, the trio battle wizards, elude druid mercenaries, ride dragons but can Rincewind defeat his nemesis Trymon and save Discworld from ultimate destruction?

Dit jaar  zou de verfilming van het boek The Colour of Magic en The Light Fantastic uit moeten komen. Twee boeken in één, mucked about with by Terry Pratchett, die nu het verhaal kon aanpassen zoals hij het met 25 jaar ervaring als schrijver zou hebben geschreven. Na Hogfather de tweede verfilming.

Ik kan niet wachten!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.