Wie is de Mol? (4)

Het heeft even geduurd voor we aflevering 4 konden kijken, maar tussen alles door is het dit weekend wel gelukt. Helaas had ik al wel opgevangen dat Coen eruit zou vliegen. Maar dat maakte het kijken ook wat makkelijker.

WidM groep na aflevering 4

Vorige keren vond ik Patrick nog verdacht. Maar of hij is een hele goede acteur, of hij deed toch wel erg zijn best deze aflevering. Hij zakt dus weg. Met Coen weg blijven dan Edo, Dennis en Joris over als mollen, want de mol is een man.

Bij de foto-opdracht waren met name Dennis en Edo verdacht. Ze droegen weinig bij, hoewel het Coen was die de opdracht mede de mist in stuurde door Dunya’s goede idee over hoe de foto’s om te draaien niet goed uitvoerde.

In de fabriek werd het iets onoverzichtelijker. Hier waren het Joris en Edo die er duidelijk niet op uit waren geld te verdienen. Patrick en Dennis werkten goed samen en scoorden zo geld voor de pot.

Tweemaal Edo verdacht dus, en eenmaal Joris. Mijn mol-top-4 kan terug naar een top 3:

  1. Joris (+)
  2. Edo  (+)
  3. Patrick (-)

Ik zou niet verbaasd zijn als Patrick in de finale zou komen, en dan waarschijnlijk met Dunya of Regina. Eén van die twee gaat winnen. En zo zit ik toch behoorlijk lijnrecht tegenover Tom. Patrick de mol? Nee, niet meer. Zijn verdachte acties vallen teveel in het niet bij het ge-etter van Joris en Edo.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Wie is de Mol? (4)

  1. Pingback: Wie-is-de-Mol?-Blog » Afl. 4: Wat zeggen de blogs?

Reacties zijn gesloten.