Wie is de Mol (6)

Damn! Mijn nummer 1 verdachte, Joris, ligt eruit. We voelden het al aankomen, want in de uitzending deed hij hard zijn best, en tijdens de test vertelde hij niet op wie hij stemde. Exit Joris.

Dennis is de MolDan zou Edo mijn voornaamste mol-kandidaat moeten zijn. Maar op de één of andere manier blijft hij een soort tweede verdachte. Sterker nog, ik denk dat hij met zijn irritante gedrag wel eens zou kunnen winnen, of in elk geval samen met Patrick in de finale kan komen. Want Patrick doet wel dom, maar dat zou ook spel kunnen zijn.

Samen met de vorige week genoemde hint over de maan (waning moon – Weening) verdenk ik toch Dennis weer sterk. Dit was niet echt een uitzending met mollenacties, daarvoor konden de anderen teveel fout doen, of juist goed. Maar bij de taxi-opdracht was Dennis even “kwijt”. Handig, als je mol bent. Hij deed in ieder geval niet zijn best. En bij de laatste opdracht pakte hij direct de envelop, waarvan iedereen in de groep al dacht dat daar nu de opdracht in zou zitten die geld zou kosten.

Dus Dennis is mijn mol. Goed dat Joris eruit ligt, want dat scheelt een verdachte.

Volgende afvaller: Regina of Patrick.

Finalisten: Dennis, Edo en Dunya.

De mol: Dennis. Toch.

Kom er maar in!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Wie is de Mol (6)

  1. Pingback: Wie is de mol 2008 aflevering 6 « Tom en Onderwijs

Reacties zijn gesloten.