Virtueel raam

De vraag was om deze poster te printen en voor het raam te hangen. Dat zien niet zoveel mensen bij mijn flat, in tegenstelling tot hier. Dus hang ik ‘m hier op, scheelt ook nog eens een boom. En als Provinciale Staten een wijs besluit nemen, ook nog eens het Veerstalblok. Aan GroenLinks zal het niet liggen.

Veerstalblok

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, Politiek met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Virtueel raam

  1. Gebruikt Safari 523.12.2 op Mac OS

    ‘virtueel raam’ is een mooie term Michel. Zoals je weet heb ik wat met Ramen (en helemaal niets met Windows) dus deze houd ik er graag in. Vandaag komen de statenleden op reëel werkbezoek ik hoop dat ze de komende weken ook nog eens op dit weblog kijken. Maar is het niet een idee als de Goudse gemeenteraad deze actie ook adopteerd?

  2. Michel schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    [quote comment=”Peterpaul Kloosterman”]Maar is het niet een idee als de Goudse gemeenteraad deze actie ook adopteerd?[/quote]

    Tuurlijk is dat een idee, maar er zijn nogal wat raadsleden die zich heel strikt formeel houden aan het gedateerde convenant van 1995. Die zullen het niet aandurven (of gewoon niet willen) om tegen Ouderkerk te zeggen dat zo’n bedrijventerrein inmiddels beschouwd kan worden als achterhaald en een nutteloze inbreuk op de groene ruimte. Heb wel begrepen dat een aantal raadsleden de actie steunt, ook in de coalitie.

Reacties zijn gesloten.