Linksdag

GroenLinksLiefdeDag

Een mooi initiatief van Arnoud Boer: een GroenLinks Liefdedag, oftewel zeg het met links. Wie weet komen bezoekers van een weblog zo eens op een ander (uiteraard GroenLinks) weblog. Opvallend is dat er aardig wat GroenLinkse bloggers in Afrika bivakkeren. De één in Zuid-Afrika, waar taxi’s vanwege de onveiligheid ‘s avonds niet stoppen voor het rode licht, de ander in Kenia waar ze ook in de sportschool zeggen wat ze denken. Maar je kan natuurlijk ook naar Nieuw-Zeeland gaan.

De politieke belevenissen van Paul Vermast zijn vaak herkenbaar.  Wie zich meer filosofisch in de politiek wil verdiepen kan altijd terecht bij de doorwrochte beschouwingen van Simon, dit keer over de Kamervragen van Tofik Dibi. En hieperdepiep hoera, Femke Halsema is ook weer aan het bloggen geslagen. De eerste berichten zijn veelbelovend: serieus, af en toe een luchtige toon, politiek maar ook een beetje persoonlijk. En als het over onderwijs gaat ben ik natuurlijk extra geïnteresseerd.

Op het grensvlak van onderwijs en politiek bevond Kathalijne Buitenweg zich vandaag, met een geweldig geslaagde ochtend. En ondertussen ook nog bloggen over de Venus van Metro. Dé onderwijsblogger om te volgen is Wilfred Rubens, die alles wat hij tegenkomt over e-learning op zijn blog neerzet. En speciaal voor die onbenul Plasterk nog een voorbeeldje van aardrijkskunde zoals het echt is bij Jasper Haenen, op excursie naar Brussel. Niks geen topo Enschede! Hoe belangrijk het vak is kan je ook bij Selçuk zien.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks, Persoonlijk, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.