Wie is de Mol (7)

Dennis de Mol

Geen twijfel meer over mogelijk, ook niet bij Tom: Dennis is de Mol (toch). Bij de eerste opdracht zorgt hij ervoor dat de piñatas op een rare manier worden opgehangen, die nooit geraden kan worden. Voor de mol een betere plek dan in de auto, waar meer controle is en minder geld valt te verspillen.

Bij de opdracht met de bootjes doet hij lastig, hoewel hij er wel voor zorgt dat ook de kleur van de €750 wordt ontdekt. Maar daarna gaat hij eindelijk eens echt mollen: met de boot spelen, zorgen dat een kist niet gepakt wordt, en niet naar de juiste plek varen. Misschien valt het nu wat meer op, misschien molt Dennis ook meer, maar hij lijkt wat laat op gang te komen. In eerdere uitzendingen deed hij niks of hoefde hij niks te doen.

Nu Dennis niet anders kan dan de mol zijn wordt het tijd om te speculeren wie er gaat winnen. Patrick had een vrijstelling, speelt het spel slim, maar weet hij wie de mol is? Hij heeft in elk geval vrij vaak met Dennis in opdrachten samengewerkt. Regina was nogal geschokt omdat ze op Dunya zat. Dat maakt haar kansen klein. Edo heeft volgens mij wel door dat Dennis de mol is, en zat dicht op de mollenacties deze uitzending.

Volgende keer gaat Patrick of Regina afvallen, waarschijnlijk Regina. In de finale gaat Edo winnen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Wie is de Mol (7)

  1. aal schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Ik gok dat Edo waarschijnlijk de mol is. De telegraaf had het er ook al over en hoorde het ook zojuist op de radio!

    http://www.vlugge.eu/blog/algemeen/de-mol-van-het-programma-wie-is-de-mol-2008-uitgelekt/

Reacties zijn gesloten.