Vakantie geboekt

Fokke en Sukke op Lowlands

Eigenlijk wilde ik afgelopen jaren wel weer eens naar Lowlands. Maar ja, er kwamen andere vakanties tussendoor of het zat te dicht op de start van het nieuwe schooljaar. Nu valt het weer eens op een fatsoenlijker tijdstip in de vakantie,  en vanwege de verhuizing hebben we geen grote vakantie gepland. Een mooie gelegenheid om na 7 jaar afwezigheid, en 11 jaar na de allereerste keer, ons tentje op te zetten en een weekend te gaan ontspannen!

Interview met Pierre Wind, Lowlands 2001Een van de meest bijzondere Lowlandsmomenten was trouwens die laatste keer, in 2001. Ik was toen actief voor BNN, en mocht een reportage maken op Lowlands. Dat was nog een heel gedoe, de afdeling voorlichting van Mojo is een stuk minder gezellig dan het festival, maar het lukte. Eén van de onderdelen was een voedseltest met Pierre Wind. Een uurtje op hilarische Pierre Wind-wijze over het terrein sjezen om de vegetarische hap te ontleden en pannekoeken te snuffelen. Als ik ‘m ergens onder het stof tegenkom (maar waarschijnlijk is het al verloren voor het nageslacht) gooi ik ‘m hier op het weblog.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Vakantie geboekt

  1. Pingback: Lowlands, een terugblik en 4 dagen getwitter | Publiekelijk tijdverdrijf

Reacties zijn gesloten.