Huis van de Stad, een onsje minder

Op de site van Soeters Van Eldonk architecten is te zien hoe het Huis van de Stad eruit gaat zien. Zoek de verschillen met het oorspronkelijke ontwerp (via):

Huis van de Stad volgens Soeters Van Eldonk Ponec architectenHuis van de Stad (feb 2008)

Nu snap ik dat er aan het ontwerp gesleuteld moet worden. En zoals bekend was ik toch al voor het andere ontwerp. Maar toch. Het wordt er niet mooier op zo. De onderkant is er weliswaar wat op vooruitgegaan, maar door een deel van het glas weg te halen uit het midden krijg je toch een beetje een raar blokkendoos-achtig gebouw. Meer een stroopwafeldoos dan een stroopwafel.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Politiek met de tags . Bookmark de permalink.