Wie is de Mol (9)

Jij bent de mol!

Nu lijkt het me wel duidelijk. Dennis is de mol, Edo gaat winnen omdat hij voor Dennis gaat. Bij de enige echte opdracht zorgt Dennis dat hij in de kist terecht komt, de belangrijkste positie om de opdracht te laten mislukken (en, zoals een mol betaamt, onder de grond). Edo kan niks doen, die moet alleen maar scheppen. Regina (zoals een mol betaamt aan het graven) zit ook in een molpositie, maar is juist hard bezig om goudstaven op te graven.

De Maya’s zijn leuk, maar hoe weet je of de antwoorden van de priester met het verlepte bosje peterselie in zijn handen goed zijn? Regina dacht het zelf al verkeerd gedaan te hebben, dus haar vraag levert weinig op. Edo zou zijn antwoord goed kunnen hebben en krijgt te horen dat de mol een man is. En Dennis wordt keihard aangewezen als de mol. Hoe obvious kan een hint zijn? Tom is het vast met me eens.

Het was een geweldig seizoen. Jammer dat ik de finale volgende week pas vrijdag kan bekijken. Sssst!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Wie is de Mol (9)

  1. Pingback: Wie is de mol 2008 aflevering 9 « Tom en Onderwijs

Reacties zijn gesloten.