Gebeurt er dan niks in Gouda?

Nou, eigenlijk niet. En als er wat gebeurt heb ik amper de tijd om erover te schrijven.

Deze week was er sowieso geen vergadering. Wel een hoop werk op school, op pad met de kinderen naar boeren & buitenlui, waardoor de vakantie van vorige week alweer heel ver weg lijkt.

Een leuke vakantie trouwens, met een uitje naar Schoorl, De Rijp, de Beemster en Edam. In die laatste plaats overwoog ik nog even om een Goudse kaas te kopen, maar dat kwam er uiteindelijk niet van.

In het krokusreces kwamen ook een aantal jonge raadsleden bij elkaar in Gouda. Een gezellig etentje met verhalen uit allerlei hoeken van het land, tot aan bijna-België aan toe. Voor alle aanwezigen een leuke gelegenheid om van elkaar te horen hoe het gaat als niet-grijs raadslid. Veel gaat toch hetzelfde, ergens is dat wel geruststellend.

Gisteravond was ook het slot van het Palestina-project. Nog één keer met (een groot deel van) de groep bij elkaar. Voor Gouwestad TV is een gesprek opgenomen, maar dat wordt pas in mei uitgezonden. Nog even geduld dus.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.