Wie is de Mol (10) – slot

Dennis is de MolDennis is de mol. Hij heeft het goed gedaan, hoewel er misschien wel meer mogelijk was. Bij de meeste opdrachten heeft hij wel iets gedaan om geld uit de pot te halen, hoewel dat niet altijd lukte. Maar het knapste was dat hij tot aan het einde voor de groep niet verdacht was. En de groep kreeg zelf ook wel heel wat voor elkaar om geld uit de pot te houden.

Dat Edo zou winnen voelde ik al een tijdje aankomen. Dat Dennis de mol was werd de laatste paar uitzendingen ook wel duidelijk. Dat maakt het ook wel leuk: ondanks de opdrachten waarbij iedereen de mol zou kunnen zijn is het wel te raden wie de mol is. Des te leuker om dan de andere kandidaten te horen hoe Dennis de mol echt niet kan zijn. De mol maakte optimaal gebruik van de zwakheden van de groep als geheel, en van de kandidaten (vooral Patrick en Dunya). Dat is toch wel knap, en als je het terug ziet waren er genoeg duidelijke molacties.

Volgend jaar dus weer kijken!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.