Weekend Deze Nog (42)

Het was 1989.

Ook al kies ik niet altijd de belangrijkste gebeurtenis van het jaar, dit keer wel. In november viel de muur. Ik zat aan het Jeugdjournaal gekluisterd. Het blijft ook nu, bijna 20 jaar later, nog een indrukwekkende gebeurtenis. Tegelijk ook een raar idee om de periode daarvoor (hoe weinig bewust ook) meegemaakt te hebben. Nu lijkt het haast onvoorstelbaar.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.