LRB · Yonatan Mendel: Diary

LRB · Yonatan Mendel: Diary

The Israeli army never intentionally kills anyone, let alone murders them – a state of affairs any other armed organisation would be envious of. Even when a one-ton bomb is dropped onto a dense residential area in Gaza, killing one gunman and 14 innocent civilians, including nine children, it’s still not an intentional killing or murder: it is a targeted assassination.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde. Bookmark de permalink.