Weekend Deze Nog (46)

Het was 1993.

Het jaar dat Beavis & Butthead hun entree maakten op TV. Zoals gebruikelijk bij een echte hit waren het ge-“huhhuh-huhhuh” een aanverwante geluiden en uitspraken al snel gemeengoed op het schoolplein. Naast de avonturen van de twee extreme pubers zaten er tussendoor stukken videoclips en ander tv-materiaal waar Beavis & Butthead vanaf de bank hun commentaar op leverden.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.