Weekend Deze Nog (53)

Het was 2000.

Een nieuw millennium (of toch niet). Vooraf werd gevreesd voor de millennium-bug, maar ondanks of dankzij de paniek ontplofte er niets anders dan vuurwerk in de eerste uren van het nieuwe jaar. Alleen mijn 2000-vormige sterretje weigerde te ontbranden. Sindsdien heb ik nooit meer vuurwerk gekocht. Later in het jaar (op de verjaardag van mevrouw Klijmij) was er nog een keer vuurwerk, maar toen onbedoeld en fataal. Het was ook een sportzomer met het EK in Nederland en België en de Olympische Spelen in Sydney. In november zat iedereen in spanning om de uitslag van de presidentsverkiezingen in Amerika. Too close to call.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.