De beste charlatans ooit

Ashton Brothers (foto Leo van Velzen / Volkskrant)Soms ga je naar de schouwburg met hoge verwachtingen. En dan worden die verwachtingen overtroffen. Deze prestatie werd vorige week donderdag geleverd door de Ashton Brothers. Hun Charlatans. A medicine show is minstens zo leuk als hun vorige voorstelling. Nog steeds een mix van muziek, acrobatiek, slapstick, goocheltrucs en alles ertussen en eromheen. Dit keer met rolstoelen. Het geniale zit ‘m vooral in de naadloze uitvoering. Elk detail is doordacht, klopt, en wordt geraffineerd uitgevoerd. Van instrument wisselen achter een bewegend gordijn binnen een paar seconden: ze krijgen het voor elkaar, zonder een noot over te slaan. De trapeze in met een rolstoel, een goudvis door een hoepel, ga zo maar door. De Ashton Brothers moet je een keer gezien hebben.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op De beste charlatans ooit

  1. ingrid schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.14 op Ubuntu

    helemaal mee eens, het was fantastisch

Reacties zijn gesloten.