Elk voordeel hep ze nadeel

Nederland is er volledig terecht uitgevlogen. Wat een schaamteloze slechte vertoning. F-jesvoetbal.  Zoals ik al vreesde gaf de schutterende verdediging de doorslag. Maar het leverde wel hoopgevende taferelen op. Onderweg naar huis liep een jongen van Marokkaanse afkomst te tieren op landverrader Guus Hiddink. Het zat ‘m ook niet mee. Marokko had ook al van Rwanda verloren. Met 3-1. Geintegreerd verloren dus.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.