Weekend Deze Nog (55)

Het was 2002.

En alsof ik erop wachtte. Het jaar van Guus Hiddink, die van een stel Koreanen een echt voetbalelftal maakte. Van dat WK kreeg ik trouwens niet alles mee: ik zat in Italië voor een economisch-geografische excursie. Voor de auto-liefhebber: ik heb toen o.a. in de Maserati-fabriek rondgeneusd. Mijn eerste euro’s gaf ik uit aan een treinkaartje Waddinxveen-Gouda. En in dit jaar werd ik lid van GroenLinks, vlak voor de verkiezingen – vlak voor Pim Fortuyn werd vermoord.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Computers. Bookmark de permalink.