Weekend Deze Nog (57)

Het was 2003.

Een enorm hete zomer, met als gevolg het inlaten van brak water tegen de droogte. Wij waren op vakantie in Kaatsheuvel, elke dag puffend in het kleine reepje schaduw van de rapido. Eerder dat jaar brachten de beelden van de ontploffende spaceshuttle Columbia herinneringen terug uit 1986, toen de Challenger vlak na lancering ontplofte. En dankzij de arrestatie van Saddam Hussein heeft de uitspraak “We got him” een plek gekregen in de top 100 van legendarische quotes.

Get the Flash Player to see this content.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.