Geweldloos verzet…

Sinds de Tour de France meer op een soort Perron Nul voor sporters lijkt ben ik een beetje afgehaakt. Hoe mooi het soms ook is om te kijken, de wetenschap dat het vooral erom gaat wie de meeste EPO heeft ingenomen haalt toch wat van de charme af. En dan is het fijn als een wielrenner oprecht boos reageert als iemand wordt betrapt.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Geweldloos verzet…

  1. CB te G schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows NT

    …en er dan achter komen dat ook hij waarschijnlijk boter op zijn hoofd heeft.

Reacties zijn gesloten.