Weekend Deze Nog (58)

Het was 2004.

Het jaar dat de VS de kans hadden om van Bush af te komen, en de kans lieten schieten. Verder vooral het jaar van de moord op Van Gogh. In 2004 begon ik ook met bloggen, hoewel in het begin nog sporadisch. De produktie kwam al snel op gang, en dankzij een berichtje over naakte vrouwen in het Spaardersbad is dat nog steeds een populaire zoekterm om mijn blog te vinden.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.