Uniek: 1 ticket voor het OV!

nu.nl/algemeen | Proef met ov-ticket in Amsterdam

AMSTERDAM – Aparte kaartjes voor trein, tram, metro en bus zijn vanaf woensdag in Amsterdam en omgeving niet meer nodig. De NS, het vervoerbedrijf GVB en het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) doen een proef vanaf Schiphol waarbij gereisd kan worden met een combinatieticket.

Deze geweldige uitvinding staat rechts afgebeeld. Mike, dat is geweldig!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Uniek: 1 ticket voor het OV!

  1. Arnoud Boer schreef:
    Gebruikt Firefox 3.0 op Windows XP

    Gelukkig is het OV-ticket voor alle mogelijke combinaties alleen verkrijgbaar bij de VVV-vestiging Holland Tourist Information op Schiphol. Anders zou het ook alleen maar veel te makkelijk worden voor de gemiddelde reiziger.

Reacties zijn gesloten.