Why does god love Obama?

Eigenlijk zou Obama president van Europa moeten worden, als je ziet wat een menigte hij in Berlijn bij elkaar wist te krijgen. Op zijn grote buitenlandse tour weet hij in elk geval de aandacht op zich te vestigen. The Daily Show doet daar op prachtige eigen wijze verslag van… I think your American flags are broken… They’re not on fire! What was the last time you saw that overseas?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Politiek met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Why does god love Obama?

  1. David Rietveld schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.16 op Windows XP

    McCain in de supermarkt: hilarisch!

Reacties zijn gesloten.