Een Atsmaatje

Het niet op vakantie gaan heeft zo zo’n voordelen. Afgezien van dat we de woonkamer gisteren “af” hebben verklaard (mede door enkele werkzaamheden administratief onder “keuken” onder te brengen) geeft het ook de tijd om politieke werkzaamheden te verzetten waar je anders nauwelijks aan toekomt. Een wijze les van CDA-parlementariër Joop Atsma, die elke zomer weer met een suf plan de volle aandacht haalt. Dat kan beter!

Mede dankzij het Jonge Raadsledennetwerk-uitje naar Rotterdam had ik voldoende inspiratie om een actieplan te schrijven voor een paar groene en milieuzaken die we in Gouda nog wel kunnen aanpakken, zoals het subsidiëren van groene daken. In Rotterdam gebeurt het al, in Den Haag willen ze het, nu wij dus. En naast dat het een leuk, en volgens mij haalbaar, plan is geworden, krijgt het nu ook de aandacht die het verdient. Iets dat zo lopende het seizoen ook een stuk lastiger is.

Groene daken op West teletekst

Groene daken op West teletekst

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 Responses to Een Atsmaatje

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Iedereen een Turby op zijn dak. Dan kan ik ‘m rechtstreeks aansluiten op mijn Airconditioning die dan self-sustained is 🙂 Ik ben helemaal voor

  http://www.turby.nl/

  Groet,

  Chris

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0 op GNU/Linux

  [quote comment=”34946″]Iedereen een Turby op zijn dak.[/quote]

  Alleen jammer dat het laatste nieuws op de Turby-sity van februari 2006 is…

  Je kan je Airco natuurlijk ook op een zonnepaneel aansluiten. Is ook logisch, als het warm is schijnt de zon 😉

 3. Josien schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  leuk stuk in het AD Groene Hart!

Reacties zijn gesloten.