Is dat een wapen in je broek…?

Is dat een vuurwapen in je broek of ben je gewoon blij me te zien?

Een bediende van de inmiddels gesloten winkel dacht een vuurwapen in de broeksband van een van de mannen te zien en alarmeerde de politie. In afwachting van hun komst, besloot de medewerker de mannen te voet te volgen om hun locatie aan de agenten door te kunnen geven.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , . Bookmark de permalink.