Lowlands 2008: presidentsverkiezingen USA

Lowlands logoNog 11 dagen voor Lowlands weer losbarst. En na een afwezigheid van 7 jaar ga ik weer. In 2001 voelde het trouwens toch als een soort “half” aanwezig zijn, omdat ik toen ook voor BNN een reportage maakte en dus af en toe een optreden moest laten schieten om met recorder op pad te gaan. Er is wel het een en ander veranderd sinds toen, zoals de toevoeging van Lowlands University.

De allereerste, op vrijdagmiddag, staat in het teken van de Amerikaanse politiek, met als gast André Krouwel. Hij is ook de man van het Kieskompas. Speciaal voor Lowlands is er een Kieskompas USA, om te zien waar de Lowlands-gangers staan. In navolging van Arnoud Boer heb ik ‘m ook ingevuld, met het onderstaande resultaat. Eigenlijk is Obama vanuit mijn potloodje maar een rechtse conservatieve vent, maar ach, dat nemen we maar voor lief. Zoals ze in de Daily Show zeiden: een charismatische man die in Berlijn enorme mensenmassa’s op een plein toespreekt heeft gewoon wat.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.