The Googling

Google kijkt mee in Amsterdam en Rotterdam:

Neuspeuteren op straat – of erger – is niet meer zonder risico. Zonder waarschuwing vooraf heeft Google in Amsterdam en Rotterdam auto’s de weg op gestuurd die gedetailleerde opnamen maken van straat én straatrumoer. De beelden worden gebruikt voor de digitale atlas van het Amerikaanse internetbedrijf.

Oh oh….

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Computers, Geografie, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.