Maar wat is de oplossing?

Trouw, deVerdieping| podium – Ik droom van een ander Nederland:

“In de opiniërende samenleving ontsnapt niets meer aan burgermans alziend oog voor mistanden: ’Er moet iets gebeuren’, ’Dít kan niet langer’. Bijna elke dag klinkt in het openbaar de vraag waarom er niet ’door onze politici wordt ingegrepen’. Deze hyperpolitici moeten niet alleen de problemen van de straat kennen, maar ook de oplossingen van de straat overnemen. En wel direct.”

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde. Bookmark de permalink.