Live vanuit “Overwei”

Oosterweipiek

Oosterweipiek

Zo. Dagje uit gehad, gedraisined met schoonfamilie, uit eten geweest, en tussendoor gemerkt wat een media-hype mijn mooie wijk Oost is. Gelukkig zal de negatieve aandacht meevallen: het NOS Journaal heeft het consequent over de “wijk” “Overwei”. Soms is de hype belangrijker dan even checken waar het over gaat. Goed optreden van Mohammed Mohandis trouwens, die duidelijk maakt dat het echt zo’n slechte wijk niet is.

TV West moest ik vandaag laten schieten vanwege de familie, maar morgen haal ik dat in. Radio 1 gaat dan live uitzenden uit het Rampgebied, en ik ben dan te gast als ex-bewoner, raadslid en radioliefhebber. Ik heb genoeg te vertellen, hopelijk past het allemaal in de uitzending. Luisteren dus! Al was het maar omdat ik er extra vroeg voor opsta; het is tussen 7 en 8 uur ‘s ochtends…

Update: beluister het gesprekje hierrr.

[audio:http://video.omroep.nl/secure/e79375ff2daf4fb28d40ca4eebce8b68/48ce7357/nos/av/08/09/15/gouda_bussen.mp3]

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Persoonlijk, Politiek met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Live vanuit “Overwei”

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows NT

  Ik heb net geluisterd… was dat alles!!? Een item van 2 minuten om 7 uur ‘s ochtend… en dan zeggen dat het erg rustig is. 🙂 Ze slapen nog.

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0.1 op GNU/Linux

  Ja, ik dacht ook “het tuig ligt nu nog op bed” 😉

  Had op meer gehoopt, maar ja, radio is een snel medium. De geïnteresseerden lezen m’n weblog maar.

 3. gouwenaar schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  hup pvv

Reacties zijn gesloten.