Quote van de Week

Zojuist bij Spijkers met Koppen op Radio 2 over “relmarokkanen”:

Het is alsof je Feyenoord-hooligans verklaart vanuit de joods-christelijke achtergrond van Nederland.

Ongeveer dan, want ik zat natuurlijk niet mee te typen. Maar het is wel een treffende vergelijking. Hopelijk kan het boek Oosterwei nu even dicht. Gisteren op het journaal begon het leuk, met een wat beter beeld van de wijk (rustig), hoewel de verslaggever wel weer dramatisch afsloot: “wat er werkelijk speelt blijft onduidelijk”. Dat na dagenlang door de media gebasht te worden niemand meer zin heeft om wat te zeggen wil er blijkbaar niet zo in.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Persoonlijk met de tags , , , , . Bookmark de permalink.