Quote van de Dag: Haat aan dienstplicht

Van Middelkoop geeft in Vrij Nederland aan moeite met gezag te hebben. “Tijdens die twee dagen militaire keuring voelde ik: Dit is helemaal niets voor mij. Hier ga ik doodongelukkig van worden. Het is een vorm van eigenzinnigheid.”

Aldus minister Van Middelkoop. Een prijzenswaardige stellingname, maar misschien niet zo handig als je minster van Defensie bent. Overigens kan het leger best leuk zijn. Zoals ook Eddie Izzard zegt, ook al kom je al snel bij eekhoorns uit. “The NRA says: ‘guns don’t kill people, people kill people’. But Ik think the guns helps, you know? I think just standing there going ‘bang!’ doesn’t kill too many people”.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Quote van de Dag: Haat aan dienstplicht

  1. Christian schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    Andere ouote: Rita Verdonk ik deed veel voor de PSP maar nooit lid geweest. Die ledenledenlijst is geen ledenlijst te noemen, opsomming van namen die wel eens wat voor de partij hebben betekend.

    NU blijkt Rita eigenlijk in het verleden een geestverwant van je te zijn Michel! Misschien was ze wel de vrouw die op de poster van PSP stond?

Reacties zijn gesloten.