Dit is Gouda

Dit is Gouda (maar dan echt)

Dit is Gouda (maar dan echt)

Vanavond was het jaarlijkse “personeelsuitje” van de raad, het college en de griffie. Gezellig informeel een hapje en een drankje, met partners erbij. Bovenstaande poster werd uitgedeeld, en ik hoop ‘m zo snel mogelijk zichbaar op te kunnen hangen. Het is afkomstig van de Ideeënbrouwerij. Leuke actie.

Over de avond zelf verder geen mededelingen, behalve dat het gezellig was en dat ik van Theo Krins (CU) nog even moet vermelden dat Theo Krins een leuk stukje heeft geschreven over het spoeddebat van gisteren. Verder blijven alle roddels onder de pet, met slechts twee tipjes van de sluier: er werd gebachatelliseerd en er is een kandidaat voor de post van minister van Defensie. Er was sprake van gewenste intimiteiten, maar dat ben ik wel gewend ondertussen.

Slaap lekker.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, Politiek met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Dit is Gouda

  1. gouwenaar schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    stelletje leugenaars

Reacties zijn gesloten.