Leger naar Moerkapelle?

Gouda ligt onder een vergrootglas, zeker het mini-banlieutje Oosterwei. Maar wat lezen we nu in het AD? Weer een Goudse buschauffeur bedreigd:

Gisteren werd bekend dat uitgerekend in Gouda deze week opnieuw een chauffeur is bedreigd. De verdachten zijn geen Marokkaanse jongeren uit de Goudse wijk Oosterwei, maar twee 19-jarige inwoners van Moerkapelle. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte.

Wilders, kom er maar in! Waar blijven de F16’s? Waar is die troepenmacht om de relblanken van Moerkapelle even te laten zien wie de baas is in dit land? Verscheur de bijbel! Gooi alle Moerkapellenaren het land uit!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Gouda, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.

6 reacties op Leger naar Moerkapelle?

 1. Arnoud Boer schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0.2 op Windows XP

  Op z´n minst Apache-helicopters.

 2. Pingback: Bert Brussen » Kwoot: 27 september

 3. Pingback: Blanke Dorpelingen Blijven Gouda Onveilig Maken | Publiekelijk tijdverdrijf

 4. Pingback: Aanpak, Aanpakker, Aanpakkerst | Publiekelijk tijdverdrijf

 5. Ron van der Born schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Wat een zielig stukje. Je hebt het zeker nog allemaal niet zo goed begrepen. Ik ben blij dat ik in dit christelijke Moerkapelle woon. Ik had meer dan genoeg van onze gekleurde Nederlanders in Gouda ne burgemeesters die als maar vertellen dat er niets aan de hand is. Woon er maar eens tussen dan kom je vanzelf op andere gedachten

Reacties zijn gesloten.