Crisisclips

Even weinig te bloggen. Het spannende komt morgen, als ik kan vertellen hoe de discussie over het Zuidelijk Spoorzonegebied verliep, en natuurlijk het evenementenbeleid, waarvoor ik een beter besluit heb geformuleerd. Maar dat zijn zaken die in het niet vallen bij het economische nieuws, dat zo somber is dat zelfs de mooie nazomerige herfstdagen definitief zijn vervangen door sombere buien. Tijd dus voor muziek! The Living End zingt over maandagen, Grinspoon heeft ook nog wel een Black Friday, en uit de Fast Show de legendarische Johnny Nice Painter die iets heeft met de kleur zwart.

I don’t wanna play on Monday
I don’t wanna play on Monday
Pinned to my memory
Not just another Monday
It seems like such a lie

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.