Bonus: herinnert u zich deze nog nog nog nog nog?

De bank-verzekeraar ING zinspeelt op vertrek uit Nederland als het vestigingsklimaat niet verbetert. Bestuursvoorzitter Michel Tilmant zegt zich te storen aan de discussie over de beloning van topmanagers.

Debat over topsalarissen is topman ING doorn in het oog.

En nu:

Ook gaan ze zich actief bemoeien met bonussen en salarissen aan de top. Voor dit jaar hebben ze daar overigens weinig werk mee, want het hele bestuur van ING heeft onder druk van Bos afgezien van een bonus.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.