Happy Jeugdraad

Af en toe eens kijken wat er over Gouda op youtube staat kan verfrissend zijn. Dan komt bijvoorbeeld ineens dit filmpje langs. Geen idee waarvoor, waarom, of wat, behalve JR Gouda does where the hell is mat!”. Ben benieuwd of we ook zo’n voorstelling krijgen bij de behandeling van de Goudse Ster vanavond

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Happy Jeugdraad

  1. Pingback: Dancing in the streets…? | Publiekelijk tijdverdrijf

Reacties zijn gesloten.