Bananenrepubliek?

NOS: Lange rijen voor stemlokalen

Ook Europese waarnemers hebben kritiek geuit. Een team van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking OVSE voelde zich belemmerd in zijn werk in Florida. De waarnemers klaagden dat ze in Fort Lauderdale maar één stemlokaal mochten bezoeken, dat ook nog eens geselecteerd was door de Amerikaanse autoriteiten.

Aldus de NOS. Alsof het geen verkiezingen in het rijkste en machtigste land ter wereld zijn, maar een of ander derdewereldland. Met daarnaast nog de “damp ballots”, lange rijen en andere problemen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.