Hoop

Vandaag verkiezingen. Terwijl ik naar een klas schrijvende kinderen zit te kijken gaan Amerikanen bijna naar de stembus. De campagne van Obama draaide om hoop. Maar waarom hebben we het legendarische nummer van Eddy Grant zo weinig gehoord, terwijl het zo makkelijk te gebruiken is: gimme hope, Obama! Youtube biedt gelukkig uitkomst.

En voor de muziekliefhebber, het origineel:

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.