Waarom krijgen zwarte amerikanen de slechtste baantjes?

Het zijn altijd de zwarte Amerikanen die de troep op moeten ruimen. En verder in de reacties: Hillary Clinton hervat aanvallen op Obama:

Black Man Given Nation’s Worst Job

As part of his duties, the black man will have to spend four to eight years cleaning up the messes other people left behind. The job comes with such intense scrutiny and so certain a guarantee of failure that only one other person even bothered applying for it.

Hillary Clinton Resumes Attacking Obama

“My fellow Americans, I admire Barack Obama, but in his first twenty minutes as president-elect, he has failed time and time again to deliver the change he promised,” the former Democratic presidential candidate said at a small rally in Harlem.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Politiek met de tags , , , , . Bookmark de permalink.