Waterschapsverkiezingen gaan toch door

Vanwege het gedoe heeft de rechter de briefstembiljetten met tot de persoon herleidbare code niet afgekeurd. De waterschapsverkiezingen kunnen dus doorgaan. Maar het is nog niet het einde van het verhaal:

“De voorzieningenrechter is, gelet op het voorgaande, in elk geval niet zonder meer overtuigd geraakt van de onjuistheid of ongegrondheid van de bezwaren van de stichting. Er is ten minste aanleiding voor twijfel hierover”

Webwereld | Waterschapsverkiezingen kunnen toch doorgaan.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.