Klijnsma-van der Laan

Voor hoeveel verwarring zal dat nog gaan zorgen? Twee nieuwe ministers, de een heet Klijnsma, de ander Van der Laan. Diens beëdiging vandaag geeft trouwens ook mooi weer hoe keurig gearrangeerd de machtsoverdracht van Vogelaar was. Jammer voor haar dat ze zelf wat laat werd ingelicht.

Speciaal ter nagedachtenis van Ella “zij heeft het” Vogelaar de hit van France Gall, Ella elle l’a.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Politiek met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Klijnsma-van der Laan

  1. Arnoud schreef:
    Gebruikt Firefox 3.0.4 op Windows XP

    Maar wie wordt de nieuwe wethouder Cultuur en Financiën in Den Haag?

  2. Pingback: arnoudboer.nl ArnoudBoer Haagse wethouder Klijnsma nieuwe Staatssecretaris SZW?

Reacties zijn gesloten.