18 jaar na dato – tijd voor een bloedgroepenvergelijking

Je hoort het steeds minder, naarmate meer mensen echt GroenLinks-lid zijn Рen niet iemand met PPR, EVP, PSP of CPN roots. Dat zorgt ook voor een leemte in de GroenLinksbeleving van jongeren, je gaat op zoek naar je eigen zuil. Simon Otjes heeft daarvoor de oplossing, in een artikel dat ik in ̩̩n keer snapte (gebeurt ook niet altijd), in de vorm van een quiz.

Daarom en voor iedereen die zich af vraagt wat zij/hij gestemd zou moeten hebben … een quiz (klik hier om te downloaden in .xls). Met 21 vragen weet jij waar jij had gestaan. Laat me weten wat je scoort en of dat over een komt met wat je verwacht had!

Ik blijk volgens deze test in de PPR-stroming te horen. Toch leuk om te weten voor bij het eerstvolgende voorstelrondje in de Partij.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, GroenLinks, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.