Licht uit, boom aan

Dit is ook Gouda“. En voor je met je ogen kon knipperen stond de boom aan. Het minutenlange lampencrescendo van de voorgaande jaren, met bijbehorende oh’s en ah’s, moesten we tot mijn spijt missen. Maar het scheelt wel een hoop energie, en die felle lichtjes zijn best mooi en winters.

Ik heb het licht gezien

Ik heb het licht gezien

Het blijft toch een bijzondere gebeurtenis, Gouda bij Kaarslicht. Zelfs als je daarna met de punch amper achter de kiezen aan de fractievergadering moet… Onderweg daarnaartoe kon ik wel mooi vaststellen dat Kaarsjesavond is uitgegroeid van een uurtje zingen op de Markt en dan snel weer weg naar een dag- en avondvullend evenement waarbij het zelfs op een dinsdagavond ontzettend gezellig is in de binnenstad. Tip voor wie volgend jaar komt: de tuin van het Willem Vroesenhuis is ook langs de achterkant bereikbaar. Scheelt zo 5 minuten in de rij staan!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, Persoonlijk, Politiek met de tags , , , , . Bookmark de permalink.