Fijn kerstreces!

Globale kerstMet het kerstreces & kerstvakantie (gelukkig vallen niet alleen de drukke, maar ook de rustige periodes vaak samen) is het ook wat stiller dan anders op mijn weblog. De komende dagen besteed ik vooral aan eten, koken en drinken. Zoals het hoort met kerst.

Namens de voltallige redactie wens ik daarom alle lezers van Publiekelijk Tijdverdrijf een hele fijne kerst toe, en het allerbeste voor 2009!  Ondank de kredietcrisis, zoals te zien in dit geweldige filmpje van Buro Renkema.

Get the Flash Player to see this content.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Fijn kerstreces!

  1. Arnoud schreef:
    Gebruikt Firefox 3.0.5 op Windows XP

    De gehele redactie van Arnoudboer.nl wenst je een zalige kerst, met veel Klijmijsaus!

Reacties zijn gesloten.