Gouda, meest mediagenieke marokkanengemeente

Het jaar loopt ten einde, dus blikt iedereen terug. En bovenaan het lijstje “Gouda’s die in het nieuws waren” staat… onze mooie stad Gouda! Op het NOS Journaal dus een journaliste die zich in 2806 heeft gewaagd en constateert dat het allemaal veel beter is. Jammer dat ze niet heeft gezien dat het voor de overval in Goverwelle er net zo bij lag. Terug bij af dus na 3 maanden.

Zover terug bij af dat het nog moeilijk zal worden geld te krijgen voor Het Plan. Dat zal één van de spannende politieke momenten worden in 2009.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Persoonlijk, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.