Wie is de Mol (2)

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

De tweede aflevering van Wie is de Mol biedt wat meer duidelijkheid. De opdrachten waren helemaal zoals het hoort: spannend, omgeven door onduidelijkheid, en volop gelegenheid om te mollen – zeker als je wat voorkennis hebt. Misschien dat ook Jeroen – die de moed de mol te herkennen al lang heeft opgegeven – het dit keer bij het goede eind kan hebben.

Dennis had ik vorige keer nog als twijfelgeval. Nu niet meer. Hij heeft zich serieus ingezet, geld verdiend, en is daarmee definitief niet de mol. Anniek was wel wat verdacht, maar het zou een unicum zijn als de mol een rood scherm krijgt – ook al leidde het niet tot een vertrek.

Qua verdacht gedrag staken er twee deelnemers bovenuit: Sebastiaan en Rick. Sebastiaan doordat hij wel erg snel de vrijstelling vond en de tweede opdracht verknalde, Rick door zijn verwarrende uitleg bij die tweede opdracht. Eén van die twee zou zomaar de mol kunnen zijn. Runner-up is Hans, die vooral bij de opdracht in de bus erg treuzelde, en samen met Anniek wel erg gunstig zat met zijn lichte koffer.

Jon, Fraukje en Paula lijken me niet te mol. Geen duidelijke acties, die zijn gewoon het spel aan het spelen. Viviënne valt ook een beetje in die categorie. Ik ga Sebastiaan, Rick, Anniek en Hans wat meer in de gaten houden. Volgende week wil ik toch minimaal één kandidaat als mol kunnen wegstrepen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Wie is de Mol (2)

  1. Pingback: Wie is de Mol (1) en (2) « Tom en Onderwijs

Reacties zijn gesloten.