Lekker, kopje koffie!

Uit een studie van de Universiteit van Durham blijkt dat studenten die meer dan zeven koppen automaatkoffie per dag drinken, een drie keer hogere kans hebben op het krijgen van hallucinaties dan studenten die maar één kopje automaakoffie per dag drinken.

via Hallucineren op het werk, het kan met koffie – NINE TO FIVE – 925.nl.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags . Bookmark de permalink.