Wie is de Mol (6)

En toen was nog maar de helft van de kandidaten over. Maar het was wel een uitzending waarin veel duidelijk werd. De vraag “Wie is de Mol” kan ik dus wel beantwoorden nu.

Vorige keer hield ik nog 2 verdachten over: Sebas en Anniek. Met het vertrek van Sebas blijft er nog 1 over. Anniek is de mol. Had collega Kooij dus toch geen gelijk.

De twijfel die ik heb is vooral omdat het er zo bovenop ligt. Dat lijkt haast op je verdacht maken. Niet voor niets zijn er al 2 deelnemers overtuigd dat zij de mol is.

Doorslaggevend was de tweede opdracht van vanavond, de taxiritten. Een opdracht die volledig slaagde, maar alleen omdat het anders wel heel erg zou opvallen. Iedereen was binnen, behalve Jon en Anniek. En wie probeerde op allerlei manieren te voorkomen dat ze op tijd binnen zouden zijn? Anniek.

De Ben Hur-opdracht was leuk, maar daarin hoefde Anniek niet zoveel te doen. Ze was handig als eerste, kon daardoor de puzzel alvast wat verkeerd neerleggen zodat de rest in de war zou raken.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Wie is de Mol (6)

  1. Michel Klijmij schreef:
    Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    New blog post: Wie is de Mol (6) http://tinyurl.com/brqex6

  2. Pingback: Wie is de Mol (6) « Tom en Onderwijs

Reacties zijn gesloten.