Wie is de Mol (7)

De finale nadert. Nog vier kandidaten van Wie is de Mol zijn over: Dennis, Vivienne, Jon en Anniek. Anniek is en blijft mijn mol.

Het was lastig om te zien wie probeerde een mollenstreek uit te halen. Anniek paste vooral haar passieve tactiek toe. Dennis hield zijn hoofd koel en deed zijn best, net zoals Jon al vaker deed. Vivienne had nog wel eens een zweem van verdenking over zich, maar door 1700 euro voor de pot te verdienen in een alles-of-niets poging waarbij ze alle restaurantgasten feilloos bij elkaar zette kan zij de mol niet zijn.

Anniek is dus de mol. Nu nog wat aanwijzingen erbij gaan zoeken. De vraag wie gaat winnen wordt ook interessant. Jon is de enige die Anniek expliciet verdenkt. Vivienne en Dennis zitten meer op Jon. Na het ontdekken van de mol nu dus de vraag: wie gaat er winnen? Ik gok op Jon. Vivienne zullen we volgende week zien vertrekken.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

3 Responses to Wie is de Mol (7)

 1. Eva schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows Vista

  Maar Aniek heeft toch een rood scherm gehad? Misschien ging ze er toen niet uit, maar volgens mij kán de mol geen rood scherm krijgen?

 2. Ronald schreef:
  Gebruikt Safari 525.27.1 op Mac OS

  de mol krijgt normaal geen rood scherm omdat hij/zij alle vragen over zichzelf weet
  als anniek wist dat zij de vrijstelling inzette, kon ze dus met opzet alle vragen fout beantwoorden!

 3. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0 op GNU/Linux

  De mol krijgt geen rood scherm, maar misschien in dit geval wel. Ik zou niet weten wie anders de mol zou moeten zijn: de mol hoort immers ook niet veel geld voor de pot te verdienen…

Reacties zijn gesloten.