Twype

Hoewel weblogs al te ingewikkeld zijn voor sommigen, is er een nieuwe trend: twitter. Korte berichtjes van maximaal 140 karakters als een soort “microblog”. Het wordt gebruikt door journalisten, politici, zelfs ministers, in het onderwijs, en dus ook door mij. In de Daily Show werd aandacht besteed aan deze hype. Watch & learn!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Computers, Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.